Song parody of

Mellan En Far Och En Son

by Peter Jöback

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Mellan En Far Och En Son song by Peter Jöback.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Jag fick dina ögon och din envishet jag fick ditt sätt att gå aldrig din uppmärksamhet åå du talade om mig när jag inte var där de sa du var så stolt att jag gått så långt åå jag skulle velat känna dig förstå var du kom ifrån men nu går jag i det öde landet mellan en far och en son så många frågor som aldrig fick nåt svar finns det nån som vet vilken sorts man du var? Ja det går i släkten var det någon som sa åå ibland i spegeln ser jag dig titta tillbaks åå jag skulle velat känna dig förstå var du kom ifrån ibland blir murarna för höga mellan en far och en son jag förlåter dig det här kapitlet är slut jag sätter punkt här jag andas ut jag skulle velat känna dig förstå var du kom ifrån men nu går jag i det öde landet mellan en far och en son

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
How many members are there in pop group Little Mix?
A 3
B 5
C 2
D 4

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Peter Jöback tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!