Song parody of

Kom Kom Kom (Feat. Kalifa Och Ken)

by Petter

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Kom Kom Kom (Feat. Kalifa Och Ken) song by Petter.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ok håll käften nu.. Vers 1: (Petter) Jag packar hat non stop, är lika med klaustrofobi Håller skiten hot som om den brassar förbi Ett flygplan i mach tre Topgun rappers Sanningen är jag är inte bra jag är.. Har aldrig hoppat på något tåg, kopierat nån stil Haft en ärlig profil, aldrig bluff eller båg Spelat tuff eller så, försökt vara ruff eller rå Varit på en fredlig nivå, men aldrig tassat på tå Så kom kom, vi lägger upp den för alla de som saknat något hårt Vi skänker gatan en låt, det är så vi pratar vårt språk Kalifa, Petter och Ken, det var länge sen sist men nu är jag tillbaks igen Refräng x2: (Kalifa) Kom kom kom, kom igen Det blir nice På en gång, vi lägger upp den för alla dem Det blir nice Kom kom, kom kom Vers 2: (Ken) Jag hoppar in på passagerarsidan och skriker åk iväg nu! Petter i en Lex del fyra - vem är där nu? Ken Beng Ring BB streetsen Reppa hela stockholm, ey killen ge mig beatsen Censurerar, men flowar fortfarande Neger nyskapande (och mest fucking hatade) Och jag stormar in i söder som en fucking sjörövare Med alla benga teddybjörnare alla svergies krökare För al-la, som säger att de hatar oss Ha-ja, det var inget skivbolag som skapade oss Började -91 släppte inte förrän 1999 Har hustlat sen jag var tio Hip-hop, det är det jag lever för varenda jävla dag tills jag dör Och om du hatar det jag gör Så får du smaka på något som sticker i ditt öra Skit samma de är inte redo för att höra Refr. Vers 3: (Petter) Jag kommer aldrig sluta skryta på beats, flyta på beats Och en sleet spottar alltid hot skit För P.E.dubbel-T.E.R Grabben säg vad du vill men jag är spektakulär Har aldrig sett det som en lek, ni som känner mig vet Mina händer är som ek, min identitet Kalla mig stockholms finest rap favorit Som är fortfarande gatan, fortfarande street Och har han fortfarande stil och finess? Jepp! Eller säg som Mike Mechanic, yo Petter han är keff! Har blivit äldre nu, har blivit bättre nu Det här är världspremiär, det här är Petter nu Och jag har drillat allt man, chillat kallt Tillbaka med tattare och Chrille falck Kräma basen med burkan vraka eller vrålåk Saknar ni rides sno en bil och bara snålåk Refr.

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Kom Kom Kom (Feat. Kalifa Och Ken)

2,675
32     4

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Fleetwood Mac's "Go Your Own Way" is lyrically a...
A Country song
B Love song
C Mourning song
D Breakup song

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Petter tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!