Song parody of

Geef Het Op

by Clouseau

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Geef Het Op song by Clouseau.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Is het niet waar dat ik jou lang geleden zei Hem te vergeten, kom terug bij mij Geef het op, kom terug bij mij Je blijft het steeds proberen, hij is het echt niet waard Loop hem niet zomaar achterna Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Ik geef je meer dan iemand je ooit gegeven heeft Ik ben altijd met jou begaan Als je denkt aan de tijden die je met me hebt beleefd Zou je me nooit meer laten staan Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Ik zal blijven hopen Ik wil jou dicht bij me, dag en nacht Ik zou m'n ziel verkopen Als de duivel jou weer bij me bracht Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Ik zal blijven hopen Ik zou m'n ziel verkopen Geef het op Geef het op Geef het op, meisje Geef het op!

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Geef Het Op

31,726
103     5

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
"'Cause I still believe in your faithfulness, 'Cause I still believe in your ______"
A truth
B youth
C spoof
D proof

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Clouseau tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!