Song parody of

Tam Za Tumanami

by Arkona

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Tam Za Tumanami song by Arkona.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Oj, dali, tam, da-li Tam, za tumanami Tam, za tumanami Deva kosu pletet Tam, za tumanami Deva kosu pletet Oj, da pletet Da prigovarivaet: Gde ty, moj ljubyj Da gde ty, moj suzhenyj? Gde-to vo poljushke Ty vstrechaesh' zarju Oj, da zarju Da zarju jarovlasuju Chto mne povedaet Oj, da dolju moju Chto mne povedaet Oj, da dolju moju Oj, da dolju moju Goremychnuju Jeh, oj, da dolju moju Da povedaet mne Chto ne vorotit'sja Milomu ko mne Oj, da v shirokom pole Oj, da, da sneg kruzhitsja Da na pole lozhitsja Oj, da na Mat'-Syruju Zemlju Oj, da s shiroka polja Oj, da ne vorotit'sja Oj, da ne vorotit'sja Oj, da, da ljubomu tvoemu Kol' ne vorotish'sja Kol' ne otywesh'sja Vetrom vo poljushke Ja tebe proshepchu Dlan'ju zasnezhennoj Ukroju nezhno ja Pesn' oberezhnuju Da vo sled prokrichu Stupaj dorogoju Stupaj shirokoju Plyvja tumanami Obernis' ty rosoj Okutaj serdce mne Da pri Sestre-Lune Nochkoj, da temnuju Ja ujdu za toboj Oj, da v shirokom pole Oj, da, da sneg kruzhitsja Da na pole lozhitsja Oj, da na Mat'-Syruju Zemlju Oj, da v shirokom pole Oj, da usnet devica Oj, da ne vorotit'sja Ej da k domu svoemu

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Tam Za Tumanami

103.1K
784     10

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Who was Jefferson Airplane's original female vocalist?
A Signe Andersen
B Linda LaFlamme
C Lydia Pense
D Grace Slick

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Arkona tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!