Song parody of

Her

by Karpe Diem

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Her song by Karpe Diem.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Jeg ringte til Egypt da det smalt der Det ringte fra Egypt da det smalt her Og tingen er at midt opp I alt fælt Så skulle jeg bli gift og være glad sjæl Så puster vi fortsatt, puster vi fortsatt, puster vi fortsatt Vi holdt pusten, men hodet midt er hjulene på bussen Alle kjenner kunsten å gå vill Men alle som er kunstnere er nå skilt Alle kjenner duften av norsk film Så kan vi kutte skuespillet nå, plis? Og puster vi fortsatt, puster vi fortsatt, puster vi fortsatt Kan jeg puste ut. For kona mi var kulere enn jeg husket Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah Du og jeg skulle redde verden Men vi var jævlig redde verden Og midt oppi det der dukket angsten og dama di opp Og fy fan bror, vi som var så nære Puster du fortsatt, puster du fortsatt, puster du fortsatt Du kan'ke være min når jeg er nede Plis skatt gå til lege ?Så dagen gikk fra kjerre og sånt Til serr og sånt Og opp I berg og dal bane sverger man på at Man skal redde verden igjen Men ingen av oss har baller til det Puster vi fortsatt, jeg spør puster vi fortsatt, puster vi fortsatt Nei, vi ligger her livløse Pillene som smilet mitt er innsvøpt I Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah Og du og jeg skulle redde verden Men vi var jævlig redde verden Og du og jeg skulle redde verden For vi var jævlig redde verden Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah Alt jeg ville var å komme bort til byn, Oslo Aah, ah, ah

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Her

63,118
433     11

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Which girl group had hits including Pure Shores and Never Ever?
A Indigo Girls
B Dixie Chicks
C Pussycat Dolls
D All Saints

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Karpe Diem tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!