Song parody of

Wedstrijd

by Hef

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Wedstrijd song by Hef.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ik leef de fast life Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me? Ik leef de fastlife Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me? Snelle leven, weinig rust, heb een tekort aan slaap Maar was ik gaan slapen wie zegt dan dat ik was op gestaan Understand me, focus op de top wil niet meer onder staan Heb veel gezien fuck faam, ik verkeer liever in gezonde staat Niks gaar zonder slag of stoot, dus teksten laten soms een traan Ik zag mannen opkomen en als de zon ten onder gaan Het is niet voor een ieder weggelegd, geld maken zonder baan De een eigen baas, de ander werkt als een onderdaan Hoe dan ook, je hoofd omhoog broer laat je kin niet zakken Investeer in jezelf want niemand gaat het zetten in je zakken Ze spelen fam, maar wachten alleen op verkeerde stappen Hebben twee gezichten, deze tijd zie je me minder lachen Ik leef de fast life Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me? Ik leef de fast life Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me? Laat me snel een jonko draaien en dan eventjes in bad Zij komt ook, maar voor ze in bad komt was die poenie al lang nat Gister was ik super panji door champagne in de stad In de Uber met de sleutel van een Bempie in mijn zak George Clooney als ik pull up in een pak Ik pomp Future met een ding die met der billen voor me klapt Switch die waggie elke week, je moet niet weten wat ik trap Ik wil kreeft nu omdat ik tantoe knakworst heb geklapt Life is korter dan je denkt Voor de tweede keer bij Shell vandaag, ik heb 's ochtends al getankt Mijn mensen zie je never en zijn liever onbekend Ik hoef geen bitch die alleen wilt dat ik me money op haar spend Ik leef de fast life Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me? Ik leef de fast life Wil competitie maar zie dit niet als een wedstrijd Ik ging van de straten naar de bad nights Veel niggas om mij heen maar zeg me Wie is met mij, wie is met me?

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Who's the American singer behind the 1978 disco hit "I Will Survive"?
A Donna Summer
B Amii Stewart
C Gloria Gaynor
D Gwen McCrae

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Hef tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!