Song parody of

Bra för dig

by Victor Leksell

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Bra för dig song by Victor Leksell.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Det var ett tag sen jag följde av Ville visa att jag mår bra Tur att du inte är privat För jag kollar ju varje dag Mina vänner säger "Följ med ut" Ja, de säger "Det behöver du" Det kommer aldrig bli som förut För hon blev ju din till slut Alla blir för henne svag Allt du nånsin velat ha Och mycket sötare än jag Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Jag ser ju er ibland När du håller hennes hand Känns som om jag aldrig fanns Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Det gjorde ont när jag gjorde slut Har aldrig gråtit så förut När jag såg dig gå itu Men jag är kär i en annan nu Det är svårt att få skit från dina vänner Men jag kan inte hjälpa hur jag känner Jag gick vidare och jag vet det va Kanske lite väl fort Alla blir för henne svag Allt du nånsin velat ha Och mycket sötare än jag Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Jag ser ju er ibland När du håller hennes hand Känns som om jag aldrig fanns Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Hur ska jag komma över dig? Du kommer komma över mig Vi känner samma känslor Men inte samma sak Jag kommer alltid älska dig Men du vill ju inte va med mig Faller sönder i tusen bitar Alla blir för henne svag Allt du nånsin velat ha Och mycket sötare än jag Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Jag ser ju er ibland När du håller hennes hand Känns som om jag aldrig fanns Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Alla blir för henne svag Allt du nånsin velat ha Och mycket sötare än jag Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Jag ser ju er ibland När du håller hennes hand Känns som om jag aldrig fanns Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig? Men är hon bra för dig? Är hon bra för dig?

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Bra för dig

1.6M
10,745     322

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Who sang Lucid Dreams?
A Juice WRLD
B Pentatonix
C Pop smoke
D Matty perry

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Victor Leksell tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!