Song parody of

Sången Dom Spelar När Filmen Är Slut

by Peter LeMarc

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Sången Dom Spelar När Filmen Är Slut song by Peter LeMarc.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Han kom som en virvelvind, förklädd till en storm Till den busshållsplats, där hon väntat så många gånger förr Han sa: vart är du på väg? Hon sa: vartsomhelst! Han svara: jag vet var det e Kom till mitt obebodda hjärta och se! Två ensamma själar bara föll i en famn De hade inget val, som gjorda för varann Två sargade hjärtan va skulle de göra Ingen kunde ana att de en gång skulle höra Sången de spelar när filmen är slut Lamporna tänds och publiken går ut Långsamma toner som dom hört förut Sången de spelar när filmen är slut Med nerdragen rullgardin, jackade ur telefon Och de sökte varann och dom rörde vid varandras sår Båda med höften full av längtan och törst Och för några månader försvann all smärta som de bar i sina bröst Sen blev det vardagar som bara kom och gick Inte visste de då att det va livet som dom fick Och alla nätterna då det regnade bort Framemot gryningen hördes en vilsen fagott Sången de spelar när filmen är slut Lamporna tänds och publiken går ut Långsamma toner som dom hört förut Sången de spelar när filmen är slut Och ungen som skriker jämt. Vems tur är det nu? Längs sömnlösa snårstigar kan en mänska så lätt bli ett djur Vakna i vargtimman. Det enda de hör Är dånet från långtradarna på motorvägen strax utanför Han säger: var är livet? Vad har vi gjort? Säg mig hur kunde vi bli så gamla så fort? Den jag ser i spegeln kan inte va jag! Måste vi slåss i veckor för att älska en dag? Sången de spelar när filmen är slut Lamporna tänds och publiken går ut Långsamma toner som dom hört förut Sången de spelar när filmen är slut

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Sången Dom Spelar När Filmen Är Slut

39,810
127     10

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
What is the highest-selling single of all time?
A What a Wonderful World by Louis Armstrong
B Unforgettable by Nat King Cole
C White Christmas by Frank Sinatra
D White Christmas by Bing Crosby

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Peter LeMarc tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!